Dam tot Damloop 2017

Dam tot Damloop 2017

UITVERKOCHT

Doe mee als HARTloper aan de 33e editie van de Dam tot Damloop op zondag 17 september 2017. Loop de 10 EM (16,2 km) van Amsterdam naar Zaandam en zamel hiermee geld in voor levensreddend onderzoek.

Hart- en vaatziekten zijn één van de belangrijkste doodsoorzaken in ons land. Elke dag overlijden er ruim 100 mensen aan hart- en vaatziekten en komen er 1.000 mensen in het ziekenhuis terecht. Het sponsorgeld dat u inzamelt is bestemd voor levensreddend onderzoek naar hart- en vaatziekten.

HARTloper
Lopen in het HARTloop team van de Hartstichting levert u, naast de steun aan de Hartstichting, extra voordelen op. U bent verzekerd van een startbewijs, een bevoorrechte startpositie (voor de grote massa), een teamfoto en toegang tot de exclusieve business faciliteiten in het Dam tot Dam Park.

Deelname
Schrijf u voor € 50,- in en zamel (minimaal) € 100,- sponsorgeld in via uw persoonlijke actiepagina. U ontvangt van ons een startbewijs, informatie en het unieke HARTloopshirt.

Tag je Hartloop maatje!