Singelloop Utrecht 2017

Singelloop Utrecht 2017

Doe mee als HARTloper aan de 67e editie van de Singelloop Utrecht op zondag 1 oktober 2017. Loop de oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld en zamel hiermee geld in voor levensreddend onderzoek.

Gesponsord lopen
Wil jij met jouw sportieve prestatie geld ophalen voor onderzoek naar het voorkomen van een plotselinge hartstilstand? Klik onderaan op 'Doe mee' en maak jouw persoonlijke actiepagina aan. Stuur de link naar familie, vrienden en collega’s en laat je sponsoren. Hun donatie draagt bij aan een levensreddende behandeling.

De Hartstichting investeert in onderzoek naar de aanleiding van een plotselinge hartstilstand. Het levert kennis op over de groep mensen met het risico op een hartstilstand. Cardiologen kunnen deze groep preventief behandelen met medicijnen. Medicatie verlaagt ook risicofactoren: hoge cholesterol of bloeddruk. De kans op een hartstilstand neemt af.

Inschrijving voor de Singelloop Utrecht regel je op de website www.singellooputrecht.nl