Tour tegen erfelijk hartfalen - 1600km

Tour tegen erfelijk hartfalen - 1600km

Een genetische mutatie in het PLN gen kan leiden tot een ernstige hartspierziekte. Om onderzoek naar deze ziekte te financieren zijn wij 2 weken geleden gestart in Maastricht en hebben wij bijna 1600km afgelegd naar Barcelona. We reden door weer, wind en stekende zon maar het is ons uiteindelijk gelukt. Een ervaring om niet te vergeten. Dankzij de vele donaties hebben wij een fantastisch bedrag op kunnen halen. Wij willen iedereen die gedoneerd heeft van harte bedanken, dit heeft ons enorm gemotiveerd!

Het is deze week nog steeds mogelijk om te doneren!

Alle donaties zullen direct naar de PLN stichting gaan voor onderzoek naar deze ziekte, overige kosten dekken wij zelf. Daarbij zullen de hartstichting en de PLN stichting respectievelijk 25% en 10% extra bijleggen.

Volg ons op facebook (inclusief foto's)! Facebook: Tour tegen erfelijk hartfalen